ГоловнаСуспільствоВійна

За минулу добу окупаційні війська 14 разів обстріляли позиції ЗСУ, 1 військовий загинув, ще 3 постраждали

За поточну добу противник один раз обстріляв Мар'їнку.

За минулу добу окупаційні війська 14 разів обстріляли позиції ЗСУ, 1 військовий загинув, ще 3 постраждали
Фото: www.facebook.com/pressjfo.news

Збройні формування Росії на Донбасі за 31 березня 14 разів обстріляли позиції Операції Об’єднаних сил. Загинув український військовий, двоє отримали поранення, ще один – мінно-вибухову травму, підірвавшись на міні російського виробництва.

Біля Красногорівки противник влаштував 2 обстріли з мінометів калібру 120 мм (20 мін) і станкових протитанкових гранатометів, повідомили в пресслужбі Міноборони України.

Поряд з Авдіївкою противник тричі відкривав вогонь, з мінометів 82 мм випущено 32 міни, а також застосовував гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю.

"Отримавши адекватну відповідь, ввечері ворог припинив обстріли", – додали в Міноборони.

Широкине і Гнутове обстріляли з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Неподалік Кам’янки застосовували автоматичний гранатомет.

Опорний пункт біля Опитного обстріляли з великокаліберного кулемета, по захисниках Старогнатівки стріляли зі стрілецької зброї. Позиції українських військових неподалік Новотошківського обстріляли з мінометів калібру 120 мм і протитанкового ракетного комплексу.

Луганське обстріляли з мінометів 82 мм, а по позиціях у Зайцевому стріляли з гранатометів і стрілецької зброї.

Згідно з даними розвідки, 31 березня війська Об’єднаних сил ліквідували трьох російських окупантів, ще один був поранений. Також українські військові знищили ворожу бойову машину піхоти.

Від початку доби 1 квітня окупанти з гранатометів стріляли по Мар’їнці.

Додатково зазначається, що випадків захворювання на коронавірус серед військ ООС немає.

Нагадаємо, міністр реінтеграції Олексій Резніков заявив, що окупаційна влада заблокувала доступ міжнародних організацій в окремі райони Донецької і Луганської областей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram