ГоловнаСуспільствоЖиття

В Україні похолодає в середньому до +6 градусів, місцями дощ зі снігом

У Києві прогнозується до +8.

В Україні похолодає в середньому до +6 градусів, місцями дощ зі снігом
Фото: EPA/UPG

У Києві 21 березня буде хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень дощ, ввечері з мокрим снігом, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі + 2...+4 градуси, удень +6 ...+8 градусів. Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі дощ, вдень дощ з переходом в сніг, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...+6 градусів, удень +2 ...+8 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень дощ з переходом в сніг, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0...+5 градусів, удень +3 ...+9 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, у Вінницькій області дощ, вдень дощ, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0 ... + 6 градусів, удень +6 ... +12 градусів, у Вінницькій області + 4 ...+ 9 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, без опадів, тільки вдень у Харківській області невеликий дощ, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі + 2 ... -5 градусів, вдень +7 ...+12 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень дощ, вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -1 ... + 6 градусів, вдень +8 ...+15 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, без опадів, вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0 ...+ 5 градусів, удень + 10 ... + 15 градусів. У Ялті без опадів. Температура вночі +3 ...+ 5 градусів, удень + 12 ... + 14 градусів.

Нагадаємо, 19 березня в Україні потеплішало до +18 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram