ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

МОЗ не зупиняє медреформу, - міністр

Підготовка до впровадження другого етапу медреформи проходить у МОЗ вже зараз.

МОЗ не зупиняє медреформу, - міністр
Фото: fakty.ua

Нове керівництво Міністерства охорони здоров'я не має наміру зупиняти медичну реформу. Про це повідомив новий глава відомства Ілля Ємець, інформує пресслужба МОЗ.

Більш того, нові зміни у системі охорони здоров'я будуть ґрунтуватимуться на передовому міжнародному досвіді і враховуватимуть інтереси лікарів і пацієнтів.

"Реформа системи охорони здоров'я України не зупиняється, вона триває. Наше завдання - провести такі зміни, від яких виграють усі українці: як пацієнти, так і лікарі. Очевидно, що модернізація повинна відбуватися на основі вітчизняного досвіду і передових світових практик і щоб нові механізми запрацювали відразу, а українці не страждали від очікування змін", - підкреслив Ілля Ємець.

За його словами, підготовка до впровадження другого етапу реформи системи охорони здоров'я проходить у Міністерстві охорони здоров'я вже зараз.

Нагадаємо, 10 березня повідомляли, що комітет ВР з питань здоров'я нації, у п'ятницю, 13 березня, може розглянути питання про скасування другого етапу медичної реформи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram