ГоловнаСуспільствоПодії

У Борисполі в гонитві за порушником травмувалися троє поліцейських (оновлено)

Під час затримання він погрожував застрелитися.

Фото: facebook.com/kyivregionpatrolpolice

У Борисполі патрульні і спецпідрозділ КОРД затримали водія, який наїхав на поліцейського і втік з місця ДТП.

Бориспільським патрульним передали повідомлення, що в напрямку з Києва рухається авто, яке відповідає орієнтуванню. Про це повідомили на сторінці Патрульної поліції Київської області у Facebook.

Екіпаж подав сигнал про зупинку, але автомобіліст тільки прискорився.

"На неодноразові озвучування вимог зупинитися водій не реагував і грубо порушував правила дорожнього руху, створюючи аварійні ситуації", - додали в поліції.

Поліцейські обмежили рух за допомогою блокування вулиці, після чого водій зупинився.

Фото: facebook.com/kyivregionpatrolpolice

"Але порушник нікого до себе не підпускав, погрожував застрелитися з предмета, схожого на пістолет. Потім його затримали співробітники КОРД. Під час переслідування водія троє патрульних отримали травми і були госпіталізовані, два службових авто отримали пошкодження", - підсумували правоохоронці.

Оновлення. На сторінці поліції Київської області у Facebook уточнили, що озброєним водієм є серійний викрадач авто.

Його збиралися затримати за серію крадіжок автомобілів, проте чоловікові вдалося сісти за кермо авто і втекти, пошкодивши при цьому поліцейські машини. Під час переслідування порушник довго намагався втекти, а після того як його машину заблокували, почав стріляти в повітря.

За інформацією ТСН, затриманий - бойовик бандформування "Оплот" Зураб Тавберідзе, який з 2018 року перебував у базі МВС за викрадення машин, а на сайті "Миротворець" - за участь у терористичній організації.

Фото: ТСН

Нагадаємо, в лютому в Харкові патрульний, намагаючись зупинити авто з порушником, поранив людину. Він тричі вистрілив у бік машини.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram