ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі сталося сім обстрілів

Втрат з української сторони немає.

За добу на Донбасі сталося сім обстрілів
Фото: Макс Левин

За добу 23 грудня в зоні бойових дій у Донецькій і Луганській областях відбулося сім обстрілів. Втрат з української сторони немає, повідомили в пресслужбі Міністерства оборони України.

"Супротивник обстрілював позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї", - додали в міністерстві.

Неподалік Лебединського вогонь вівся з різних гранатометів, поряд зі Старогнатівкою - зі станкового протитанкового гранатомета, біля Василівки - зі стрілецької зброї. Два обстріли з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї відбулися в районі Широкиного, а район Новотроїцького обстріляли з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Також з великокаліберних кулеметів супротивник відкрив вогонь поряд з Південним.

З початку доби 24 грудня і за на сьому ранку ворожі сили один раз відкривали вогонь по захисниках населеного пункту Березове, втрат з української сторони немає.

Нагадаємо, за даними української розвідки, з початку грудня на окуповані частини Донбасу продовжують ввозити нові партії мін і гранат

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram