ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики п'ятий день не дають відновити електропостачання в Мар'їнці

Виведені з ладу лінії електропередач перебувають у секторах ведення вогню окупантів.

Бойовики п'ятий день не дають відновити електропостачання в Мар'їнці
Фото: 112

У Мар'їнці українські ремонтні бригади не можуть відновити електропостачання в 60 будинках, оскільки найманці РФ не дають гарантій дотримання режиму припинення вогню. Про це інформує штаб ООС.

"25 листопада 2019 року сильними поривами вітру обірвано лінії електропередач і знеструмлено близько 260 приватних будинків в місті Мар'їнка Донецької області. Українські ремонтні бригади оперативно відновили подачу електроенергії в 200 будинках. Але ще близько 60 будинків на вул.Тельмана і Жовтневій залишаються знеструмленими", - йдеться в повідомленні.

Станом на 14:00 30 листопада гарантій дотримання режиму припинення вогню збройними формуваннями Російської Федерації так і не було надано.

"Без цього ремонтна команда АТ "ДТЕК Донецькі електромережі" і піротехнічний підрозділ ДержНС України не можуть усунути причин відсутності електроенергії. Виведені з ладу лінії електропередач перебувають в секторах ведення вогню ВФ РФ", - відзначили в ООС.

Українська сторона СЦКК через СММ ОБСЄ подала запити бойовикам про надання гарантій припинення вогню. Останній запит відправили в суботу, 30 листопада.

Нагадаємо, раніше в Мар'їнці через вибух у квартирі загинуло двоє людей.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram