ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі бойовики 16 разів обстріляли Об'єднані сили

Бойових втрат серед українських військових не зафіксовано.

На Донбасі бойовики 16 разів обстріляли Об'єднані сили
Фото: facebook.com/pressjfo.news

На Донбасі 17 листопада бойовики здійснили 16 обстрілів, у тому числі із забороненого Мінськими домовленостями озброєння - мінометів калібру 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Про це повідомили на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські збройні формування здійснили дев'ять обстрілів: біля Новомихайлівки - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; біля Водяного - з міномета калібру 82 мм; два обстріли біля Красногорівки зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; два обстріли біля Лебединського із СПГ, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; два обстріли біля Авдіївки - з ручних і станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; біля Павлополя вогонь вели зі стрілецької зброї.

Ще сім разів противник відкривав вогонь у районі відповідальності ОТУ "Північ": біля Кримського з протитанкових ракетних комплексів; двічі біля Луганського з гранатометів і кулеметів; біля Троїцького із СПГ і автоматичних гранатометів; двічі біля Новолуганського з ручних протитанкових, автоматичних і підствольних гранатометів і стрілецької зброї; в районі Травневого з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

17 листопада бойових втрат серед військових Об'єднаних сил не було. 18 листопада станом на 7-му ранку збройні формування РФ вогню не відкривали.

Нагадаємо, 16 листопада під час обстрілу обстрілу загинув військовий 14-ї ОМБр Артем Соколов. Смерть настала в результаті кульового поранення, заподіяного снайпером.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram