ГоловнаСуспільствоВійна

Кількість обстрілів на Донбасі зросла до 20

Втрат серед українських військовослужбовців немає.

Кількість обстрілів на Донбасі зросла до 20
Фото: EPA/UPG

4 листопада озброєні формування РФ і її найманці 20 разів порушили режим припинення вогню, втрат серед українських військових не зафіксовано. Про це у фейсбуці повідомляє штаб ООС.

"Супротивник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із забороненої Мінськими домовленостями артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 82 і 120 мм, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї", - сказано в ранковому зведенні.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" російські окупаційні війська здійснили 10 обстрілів: 4 рази неподалік Водяного - з озброєння БМП-1, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; двічі поблизу Мар'їнки - з РПГ і стрілецької зброї; біля Красногорівки - з СПГ і великокаліберних кулеметів; поблизу Харчовика - з ручних протитанкових гранатометів; неподалік Старогнатівки - зі стрілецької зброї; в районі Гнутового - з мінометів калібру 82 мм.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано 10 ворожих обстрілів: на околиці Новотошківського - з усього спектра озброєння, починаючи від стрілецької зброї до мінометів і артилерії калібру 122 мм; тричі біля Новолуганського - з мінометів калібру 120 і 82 мм, стрілецької зброї та ручних протитанкових і автоматичних гранатометів; поблизу Хутора Вільного - з СПГ; у районі Кримського - з великокаліберних кулеметів; двічі біля Троїцького - з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і СПГ; біля Залізного - з мінометів калібру 82 мм і великокаліберних кулеметів; поблизу Новгородського - з автоматичних гранатометів.

Втрат у результаті обстрілів серед військовослужбовців ООС не зафіксовано.

З початку цієї доби збройні формування РФ і її найманці вогневої активності не проявляли.

Нагадаємо, командувач ООС Володимир Кравченко 4 листопада повідомляв, що розведення військ на третій ділянці Петрівське-Богданівка має початися 8 листопада, якщо не буде порушень режиму тиші впродов тижня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram