ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 13 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі

За добу постраждали троє українських військових.

Бойовики 13 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі
Фото: Олена Максименко

У п'ятницю, 25 жовтня, окупанти на Донбасі 13 разів порушили режим припинення вогню.

"Ворог обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться в ранковому зведенні штабу ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив шість обстрілів: неподалік Новомихайлівки, Красногорівки, двічі поблизу Водяного і один раз в районі Авдіївки, а також недалеко від Лебединського.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив сім обстрілів: двічі поблизу Новозванівки, неподалік Хутора Вільний, Луганського та в районі Травневого.

Крім того бойовики зі стрілецької зброї та автоматичних гранатометів вели вогонь неподалік Золотого-4. Зазначається, що обстріл стався за межами ділянки розведення.

25 жовтня поранення отримали троє військовослужбовців Об'єднаних сил. Один - в результаті обстрілу, двоє - під час підриву на раніше встановленій ворогом розтяжці, яку той залишив, відступаючи з позицій.

З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці двічі порушили режим припинення вогню: біля Хутора Вільний і Новолуганського.

Нагадаємо, вчора бойовики обстріляли позиції військових на ділянці розведення військ біля Петровського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram