ГоловнаСуспільствоПодії

Правоохоронці запобігли контрабанді сильнодіючих ліків, захованих у коробках від цукерок

Чоловік намагався провезти в Польщу понад 1800 таблеток з метою збуту.

Працівники столичної міліції викрили уродженця Чернігівської області під час спроби провезти в Польщу сильнодіючі ліки, заховані в особистих речах і в коробках з-під цукерок. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва.

Фото: kyiv.gp.gov.ua
Фото: kyiv.gp.gov.ua
Фото: kyiv.gp.gov.ua

Затриманий намагався перевезти на рейсовому автобусі через митний пост "Ягодин" Волинської області на територію Польщі понад 1800 таблеток сильнодіючих ліків з метою збуту.

Результати експертних досліджень підтвердили причетність чоловіка до спроби контрабанди лікарських засобів.

Чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених: ч. 3 ст. 321 (закінчений замах на контрабанду сильнодіючих речовин), ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 201 (незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту сильнодіючих лікарських засобів, без спеціального на те дозволу, якщо предметом таких дій були сильнодіючі лікарські засоби у великих розмірах) КК України.

Зловмисникові загрожує позбавлення волі на термін від 3 до 7 років. Перевіряють причетність інших осіб до вчинення зазначених злочинів.

Нагадаємо, в Україну намагалися ввезти чотири тонни контрабандного одягу під виглядом секонд хенду. Вартість затриманого вантажу склала близько 12 млн гривень.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram