ГоловнаСуспільствоПодії

На Чернігівщині п'яний чоловік на "форді" намагався прорватися в Білорусь

Порушникові надали медичну допомогу. Пошкоджено автомобіль і інфраструктуру пункту пропуску.

На Чернігівщині п'яний чоловік на "форді" намагався прорватися в Білорусь
Фото: dpsu.gov.ua

У міжнародному автомобільному пункті пропуску "Славутич" у Чернігівській області легковий автомобіль "Ford" намагався прорватися через кордон, і прикордонникам довелося застосувати засіб примусової зупинки.

Про це повідомляють на сайті ДПСУ.

"Водій рухався на виїзд з України і проігнорував вимоги прикордонників про зупинку. Щоб запобігти його прориву через держкордон, правоохоронці застосували засіб примусової зупинки. У результаті наїзду автомобілем пошкоджено засіб примусової зупинки і захисну стійку комплексу автоматизованого контролю за переміщенням радіоактивних речовин «Янтар». Значні ушкодження отримав і сам автомобіль", - йдеться в повідомленні.

Водія, 30-річного громадянина України, буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 202 КпАП (порушення прикордонного режиму), також стосовно нього направлено до суду матеріали за ст. 204-1 (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України) та 185-10 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону).

Фото: dpsu.gov.ua

Фото: dpsu.gov.ua

Порушнику надали медичну допомогу. Незважаючи на зовнішні ознаки вживання алкоголю, його направили на експертизу для огляду на ступінь сп'яніння.

Подія не вплинула роботу пункту пропуску.

Нагадаємо, раніше троє чоловіків намагалися перевезти в Білорусь 800 кг сала на підводах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram