ГоловнаСуспільствоВійна

Число обстрілів на Донбасі збільшилося до 24

Бойовики чотири рази обстріляли ділянку розведення військ у районі Богданівки.

Число обстрілів на Донбасі збільшилося до 24
Фото: Макс Левин

За минулу добу російсько-окупаційні війська 24 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. Під час обстрілів двоє військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил у фейсбуці.

"23 вересня збройні формування Російської Федерації і її найманці 24 рази порушили режим припинення вогню. За минулу добу двоє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил отримали поранення", - йдеться в ранковому зведенні.

Бойовики чотири рази обстрілювали ділянку розведення військ №3 у районі Богданівки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" відбулося 13 обстрілів: чотири рази неподалік Богданівки - з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, двічі поблизу Новотроїцького - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї, двічі неподалік Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, поблизу Харчовика - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї, неподалік Гнутового - з ручного протитанкового гранатомета, поблизу Талаківки, Новогнатівки, Красногорівки - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності угруповання "Північ" бойовики 11 разів обстріляли позиції ЗСУ: тричі неподалік Луганського - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, по два рази неподалік Попасної і Новолуганського і один раз поблизу Оріхового - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, двічі неподалік Майського і один раз поблизу Зайцевого - зі стрілецької зброї.

З початку поточної доби бойовики двічі відкривали вогонь - біля Красногорівки зі стрілецької зброї, а також неподалік Майського - зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, міністр оборони Андрій Загороднюк раніше розповів, що Генштаб ЗСУ розробляє план розведення сил і засобів на лінії розмежування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram