ГоловнаСуспільствоВійна

РФ відправляє на Донбас танки, самохідні артилерійські установки і міномети, - розвідка

Ворог встановлює мінно-вибухові загородження з використанням заборонених міжнародним правом протипіхотних мін.

РФ відправляє на Донбас танки, самохідні артилерійські установки і міномети, - розвідка
Фото: EPA/UPG

Окупаційні війська РФ протягом ротації підрозділів - із середини серпня - приховано підсилюють позиції з'єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ). РФ відправляє на передову танки, самохідні артилерійські установки і міномети. Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

"На передову прибувають мотострілецькі підрозділи, посилені додатковим озброєнням і технікою, в тому числі танками, самохідними артилерійськими установками і мінометами. Для маскування техніки окупанти використовують будівлі цивільної інфраструктури", - повідомив прессекретар Міноборони Дмитро Гуцуляк.

Як повідомляє Головне управління розвідки, підрозділи російсько-окупаційних військ інтенсивно проводять інженерні роботи в районах дислокації, в тому числі встановлюють додаткові мінно-вибухові загородження з використанням заборонених міжнародним правом протипіхотних мін МОН-50 і ОЗМ-72.

Нагадаємо, 30 серпня повідомлялося, що окупанти посилюють бойову підготовку військ на Донбасі. Вони готувалися до проведення батальйонних тактичних навчань з бойовою стрільбою із залученням артилерійських і танкових підрозділів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram