ГоловнаСуспільствоПодії

На Сєвєродонецькому "Азоті" стався витік аміачної води

Забруднення атмосфери не відбулося, а витік було усунено.

На Сєвєродонецькому "Азоті" стався витік аміачної води
Фото: http://sed-rada.gov.ua

27 серпня ввечері, близько 21:00 на ПАТ "Сєвєродонецьке об'єднання Азот" у Луганській області стався витік аміачної води. Про це повідомляють на сайті Сєвєродонецької міськради.

Згідно з повідомленням, забруднення атмосфери не відбулося, а витік усунено.

"На той момент був штиль, тому забруднення атмосфери міста, за даними міської ради, не відбулося. Прохання дотримуватися спокою", - сказано в повідомленні міськради.

Нагадаємо, ПАТ "Сєвєродонецьке об'єднання "Азот", що входить у холдинг Ostchem групи Group DF Дмитра Фірташа, в січні 2019 року відновило виробництво аміачної селітри після припинення випуску азотних добрив у вересні 2018 року в зв'язку з накопиченням на складах продукції в обсязі, достатньому для повного покриття потреб аграріїв. У грудні 2019 року підприємство планує запустити виробництво рідких азотних добрив КАС.

27 серпня 2018 року повідомляли, що на Сєвєродонецькому "Азоті" відбулася пожежа. Для ліквідації пожежі, що виникла на території цеху нейтралізації та очищення промислових стоків "Азоту", були задіяні вісім одиниць спеціалізованої техніки та 20 чоловік особового складу ДСНС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram