ГоловнаСуспільствоЖиття

На Мангера знову наділи електронний браслет стеження

Щоб виїхати за межі міста, він повинен попередити слідчого.

На Мангера знову наділи електронний браслет стеження
Владислав Мангер
Фото: LB.ua

Поліція одягла електронний браслет на Владислава Мангера, підозрюваного в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Про це повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракало, передає РБК-Україна.

"Сьогодні після обіду в місті Херсон в райвідділі поліція одягла Мангеру електронний засіб контролю", - розповів він.

За словами спікера НПУ, будь-які виїзди Мангера за межі міста можуть відбуватися тільки за умови того, що він попередить про це слідчого.

Як повідомлялося, 11 березня з Мангера зняли електронний браслет і повернули закордонний паспорт, але 3 квітня суд зобов'язав його носити електронний браслет.

Нагадаємо, 31 липня 2018 року на в.о. керуючого справами виконавчого комітету, радника херсонського міського голови Катерину Гандзюк напали біля під'їзду її будинку і облили сірчаною кислотою. 4 листопада Гандзюк померла в лікарні.

Генпрокурор Юрій Луценко 4 грудня заявив, що у справі про вбивство Катерини Гандзюк оголошено підозру раніше судимому громадянину на прізвище Левін. 11 лютого 2019 року звинувачення в організації вбивства оголосили голові Херсонської облради Владиславу Мангеру. 15 лютого суд заарештував Мангера до 3 березня з правом застави в 2 млн 497 тис. грн, чиновник вийшов під заставу і заявив, що співпрацюватиме зі слідством.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram