ГоловнаСуспільствоВійна

​Двоє військовослужбовців отримали поранення на Донбасі в п'ятницю

Бойовики вісім разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

​Двоє військовослужбовців отримали поранення на Донбасі в п'ятницю
Фото: facebook.com/pressjfo.news

З початку доби російсько-окупаційні війська вісім разів обстріляли позиції Збройних сил України на Донбасі, чотири рази - із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Також бойовики відкривали вогонь з озброєння бойових машин піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї.

Про це повідомив прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Фейсбуці.

В результаті обстрілів двоє військовослужбовців отримали поранення.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог шість раз обстріляв наші опорні пункти: з мінометів калібру 120 мм - в районі населених пунктів Водяне та Авдіївка; з мінометів калібру 120 мм і великокаліберних кулеметів - поблизу села Лебединське; з озброєння бойової машини піхоти БМП-2, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі населеного пункту Павлопіль; зі снайперської зброї - поблизу населених пунктів Мар'їнка і Новотроїцьке.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти двічі обстріляли позиції Об'єднаних сил: з мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів - в районі населеного пункту Новоолександрівка; з великокаліберних кулеметів - поблизу селища міського типу Південне.

"На ворожі обстріли підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються", - додали в штабі.

Нагадаємо, сьогодні на пропускному пункті "Мар'їнка" снайпер бойовиків поранив прикордонника.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram