ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики сім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі

Втрат серед військовослужбовців немає.

Бойовики сім разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі
Читаємо ранкові новини з інтернету
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики сім разів обстріляли позиції Збройних Сил України на Донбасі. Постраждалих серед військовослужбовців немає.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил у Фейсбуці.

"28 березня російські окупаційні війська сім разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил, при цьому чотири рази застосували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 і 82 мм. Втрат серед українських захисників немає", - йдеться в ранковому зведенні.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики чотири рази стріляли з мінометів калібрів 120 і 82 мм - у районі Гнутового, два рази з підствольних гранатометів і стрілецької зброї поблизу Авдіївки, а також з великокаліберних кулеметів в районі Лебединського.

У смузі відповідальності угруповання "Північ" ворог відкривав вогонь двічі - з мінометів калібру 82 мм поблизу села Кримське, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - в районі Станиці Луганської.

З початку поточної доби обстрілів позицій ЗСУ не зафіксовано.

Нагадаємо, після мінометного обстрілу з боку бойовиків у селищі Новолуганське Донецької області було пошкоджено газопровід.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram