ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові вночі невідомі підірвали два банкомати

Поліція шукає трьох підозрюваних.

У Харкові вночі невідомі підірвали два банкомати
В Харькове ночью взорвали два банкомата
Фото: hk.npu.gov.ua

Уночі в Харкові невідомі підірвали два банкомати і забрали касети. Постраждалих немає, суму викрадених коштів встановлюють.

Про це повідомляють на сайті поліції області.

"Події відбулися 22 лютого в Новобаварському і Шевченківському районах. О 3:14 на проспекті Перемоги невідомі підірвали банкомат і забрали касети. О 3:26 троє чоловіків у масках на вулиці Врубеля підірвали ще один банкомат і забрали гроші в мішку", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що один із зловмисників був одягнений в темно-зелений плащ. Двоє інших - в темні куртки з капюшонами, у одного з них капюшон всередині червоний. За словами свідка, зловмисники поїхали на автомобілі сірого кольору.

Фото: hk.npu.gov.ua

У місті введено в дію поліцейську операцію "Сирена". Автомобіль грабіжників виявили на вулиці Свинаренка, в ньому знайшли елементи банківських касет.

Фото: hk.npu.gov.ua

Нагадаємо, це не перше пограбування банкоматів на околиці або в передмісті Харкова з 2017 року. Так, 13 червня 2018 року було підірвано банкомат Ощадбанку на вулиці Краснодарській. 3 квітня в Харкові підірвали банкомат ПриватБанку, розташований у магазині, і забрали з нього гроші.

1 листопада 2018 року підірвали й обчистили банкомат, розташований на сходовому майданчику адміністративної будівлі на вулиці Великій Панасівській.

Аналогічні злочини сталися 21 липня 2017 року в селі Покотилівка біля Харкова, 26 червня 2017 - у сусідньому селищі Високе, 21 листопада 2017 - в селищі Мала Данилівка.

У всіх випадках грабували банкомати ПриватБанку. Лише 13 червня 2018 року підірвали банкомат Ощадбанку на вулиці Краснодарській.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram