ГоловнаСуспільствоЖиття

Поліція встановила замовника нападу на офіцера в Харкові

Підозрюваний переховується за кордоном.

Поліція встановила замовника нападу на офіцера в Харкові
На месте нападения на офицера Логвиненко
Фото: npu.gov.ua

Поліція встановила особу і зібрала доказову базу для оголошення підозри замовникові нападу на офіцера карного розшуку Олексія Логвиненка 16 січня 2019 року в Харкові. Про це сьогодні повідомила прес-служба Національної поліції.

За словами заступника голови Нацполіції В'ячеслава Аброськіна, триває розшук виконавців замаху на життя поліцейського. Також він закликав посилити роботу зі збору доказів.

"На сьогодні зібрана достатня доказова база для повідомлення замовнику підозри про вбивство. За нашою інформацією, він перебуває за кордоном. Однак робота з розшуку всіх осіб, причетних до нападу, повинна бути посилена, а збір доказів повинен бути ретельним і всебічним", - сказав Абороськін.

Нагадаємо, 16 січня двоє невідомих у балаклавах напали на офіцера поліції, коли він виходив із під'їзду. Нападники вдарили чоловіка, а потім вистрілили в ділянку голови, після чого зникли з місця події. Слідство розглядає дві основні версії: причетність офіцера до розслідування вбивства учасника АТО Віталія Олешка (позивний "Сармат"), а також те, що Логвиненко документував організовану злочинну групу, що діяла в регіоні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram