ГоловнаСуспільствоПодії

У Київській області четверо бандитів пограбували сільський магазин і взяли 75-річну бабусю у заручниці

Зловмисники вкрали з магазину 14 тисяч гривень.

У Київській області четверо бандитів пограбували сільський магазин і взяли 75-річну бабусю у заручниці
Фото: Нацполиция Киевской области

Правоохоронці затримали чотирьох чоловіків, які пограбували на 14 тисяч гривень сільський магазин у Київській області (Сквирський район), а потім, втікаючи від поліції, взяли 75-річну бабусю в заручниці.

Про це повідомляє Нацполіція області.

"Так, в с. Великополовецьке в одному з магазинів група невідомих напала на продавця. Побили, зв'язали йому руки, ноги і викрали 14 тисяч гривень. Після чого зникли на авто у невідомому напрямку. Під час проведення невідкладних оперативних заходів поліцейські встановили автомобіль злочинців і почали їх переслідувати. У місті Біла Церква, тікаючи від поліцейських, водій не впорався з керуванням і з'їхав у кювет - нападники кинулися на втечу", - йдеться в повідомленні.

Двоє злочинців встигли забігти в під'їзд багатоповерхівки і сховалися в одній з квартир, коли звідти виходили маленькі діти.

"На благання їхньої бабусі злочинці відпустили дітей. Однак її залишили в заручниках... Працівникам поліції вдалося швидко звільнити 75-річну пенсіонерку і затримати молодиків", - повідомили в поліції.

Незабаром затримали двох інших учасників нападу.

Зловмисниками виявилися жителі Білоцерківського і Києво-Святошинського районів, 53, 38, 37-річного віку, наймолодшому учаснику злочинної групи - 23 роки. Усі раніше судимі за скоєння тяжких майнових злочинів.

Підозрюваних помістили в ізолятор тимчасового утримання. Зараз чоловіків підозрюють у скоєнні двох розбійних нападів. Правоохоронці перевіряють їх на причетність до інших злочинів на території Київської області.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій), ст. 147 (захоплення заручників) та ст. 162 (порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше у Києві за гарячими слідами затримали серійного квартирного злодія.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram