ГоловнаСуспільствоВійна

Четверо військових поранені з початку дня на Донбасі

Зафіксовано 10 обстрілів.

Четверо військових поранені з початку дня на Донбасі
Фото: facebook.com/ato.news

Внаслідок ворожих обстрілів четверо бійців сил АТО сьогодні отримали поранення і бойові травми на Донбасі, повідомляє штаб АТО.

Інтенсивність ворожих збройних провокацій залишається без змін. З початку доби бойовики 10 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України. Зокрема, двічі окупанти застосовували проти підрозділів ЗСУ міномети. Найбільше фактів використання противником зброї зафіксовано на Приморському напрямку. На Донецькому напрямку сьогодні встановилося відносне затишшя.

На Приморському напрямку бойовики порушили режим припинення вогню сім разів. Зокрема, ще до світанку бойовики обстрілювали опорні пункти сил АТО в районі Широкиного з великокаліберних кулеметів, зенітних установок, озброєння БМП і здійснили один обстріл невисокої інтенсивності з мінометів калібру 82 мм. Також, застосувавши БМП і стрілецьку зброю, противник відкривав вогонь по укріпленнях військових поблизу Лебединського, з великокаліберних кулеметів - біля Красногорівки. Удень бойовики з боку Докучаєвська вели вогонь з протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів по опорних пунктах сил АТО біля Новотроїцького. Там же вони застосували 120-мм міномет.

На Луганському напрямку противник вночі з гранатометів і стрілецької зброї двічі обстріляв українських військових, які тримають оборону в районі Дінця. А удень бойовики били зі стрілецької зброї по укріпленнях поблизу Кримського.

Нагадаємо, в четвер на Донбасі загинув один військовий, ще одного поранено.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram