ГоловнаСуспільствоПодії

Неподалік "Лівобережної" в Києві зі стріляниною затримали автокрадіїв (оновлено)

Інцидент стався на вулиці Комбінатній.

Фото: Віталій Мірошниченко

У Києві в неділю сталася стрілянина, у результаті якої був поранений чоловік.

Першою про це повідомила спільнота "Київ Оперативний", яка спеціалізується на ДТП й інших подіях у столиці. Там з'явилося повідомлення, що на лінію 102 надійшов виклик про те, що на вул. Митрополита Шептицького (колишня Луначарського, Дніпровський район) біля школи англійської мови American English Center сталася стрілянина. Ймовірно, вогонь вівся з автоматичної зброї.

При цьому наголошується, що патрульні поліцейські, які прибули на місце інциденту, затримали трьох підозрюваних. У результаті стрілянини нібито постраждала одна людина, її госпіталізували.

Оновлення. Київська поліція своєю чергою повідомила, що близько 15-ї години в Дніпровському районі оперативники помітили групу зловмисників, які обкрадали автомобілі. При затриманні вони намагалися втекти врізнобіч, тому оперативник зробив кілька попереджувальних пострілів із травматичної зброї.

Трьох чоловіків затримали на місці злочину, ще одному вдалося втекти на автомобілі. Пізніше його затримали в іншому районі міста.

Усі затримані - громадяни іншої держави. З ними працюють слідчі.

Кореспондент LB.ua, який виїхав на місце події, дізнався, що стрілянина сталася не на Шептицького, а на Комбінатній, трохи північніше. 

Фото: Віталій Мірошниченко

Кілька чоловіків, схожих на кавказців, порізали колесо на автомобілі підприємця, а потім простежили за ним до шиномонтажу. Коли підприємець відвернувся, один з бандитів вихопив сумку, що лежала на задньому сидінні.

Зловмисники намагалися виїхати з місця злочину, але були незабаром затримані поліцейськими. Під час затримання сталася перестрілка. За словами поліції, ніхто не постраждав.

Фото: Віталій Мірошниченко

Фото: Віталій Мірошниченко
 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram