ГоловнаСуспільствоВійна

Бригади ремонтників висунулися до пошкодженої ЛЕП в Авдіївці

В місто сьогодні можуть подати світло.

Бригади ремонтників висунулися до пошкодженої ЛЕП в Авдіївці
Фото: cimic.com.ua

У Спільному центрі з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін на Донбасі погодили заявку на виконання ремонту лінії електропередачі в Авдіївці.

Про це повідомляється в твіттері Міністерства з питань тимчасово окупованих територій.

"Станом на 8:30 заявка на виконання ремонтних робіт погоджена в СЦКК. Бригади підуть з двох сторін лінії електропередачі та підстанції Донецької фільтрувальної станції", - йдеться в повідомленні.

Станом на ранок 1 квітня електропостачання в Авдіївці немає, повідомляється на сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій. Теплопостачання в місті здійснюється централізовано за рахунок заводської теплоенергоцентралі Авдіївського коксохімічного заводу.

Створено запас води в міському резервуарі об'ємом 4 тис. кубічних метрів. Об'єкти соціально-побутової сфери, які не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечуються електроенергією від генераторів ДСНС (залучено 8 генераторів різної потужності).

29 березня через пошкодження в результаті обстрілу лінії електропередач "Макіївка-2" Авдіївка, місто-сателіт Донецька, вкотре залишилося без світла.

Нагадаємо, ввечері 29 березня Авдіївка вкотре була знеструмлена через бойові дії. Зупинила роботу і Донецька фільтрувальна станція, яка забезпечує місто водою. Відремонтувати ЛЕП намагаються вже третій день.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram