ГоловнаПолітика

На Миколаївщині борди "Слуги народу" клеїли за допомогою пожежної машини (доповнено)

Завтра Миколаївську область має відвідати президент Володимир Зеленський.

На Миколаївщині борди "Слуги народу" клеїли за допомогою пожежної машини (доповнено)
Фото: https://nikvesti.com/

У селищі Казанка Миколаївської області зафіксували факт наклеювання бігбордів з рекламою політсили "Слуга народу" за допомогою пожежної машини.

Про це повідомляє "НикВести".

Видання з посиланням на свідка відзначає, що судячи з фотографії і відео, для поклейки бордів використовували спецмашину з автодрабиною 17-ї державної пожежно-рятувальної частини, яка базується в смт Казанка.

При цьому борд з рекламою команди "слуг" "Зе! Місцеві" встановлювали люди в цивільному.

Доповнено. Народний депутат України від партії "Слуга народу" Ігор Негулевський у коментарі "НикВести" стверджує, що пожежна машина брала участь у наклеюванні бігбордів з політичною рекламою в селищі Казанка через те, що рятувальники виконували висотні роботи в рамках договору з рекламним агентством.

Нардеп зазначив, що в діях рекламодавців і пожежних, на його думку, немає нічого крамольного.

"Перелік платних послуг пожежних частин досить різноманітний м від елементарного навчання до висотних робіт. Ось і цього разу рекламна компанія найняла пожежну частину для проведення ось таких робіт. Я просто впевнений, що всі договори і фінансові зобов'язання сторін у цьому випадку виконані в повному обсязі", - заявив депутат.

Нагадаємо, передвиборна гонка офіційно стартує 5 вересня - за 50 днів до голосування.

Завтра, 21 серпня, Миколаївську область має відвідати президент Володимир Зеленський. Під час візиту заплановано представлення команди "Слуги народу", яка братиме участь у місцевих виборах.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram