ГоловнаПолітика

Порошенко про Чорновол: символічно, що адвокат Януковича висуває підозру активістці Майдану

За інформацією політика, ця справа супроводжується численними порушеннями закону.

Порошенко про Чорновол: символічно, що адвокат Януковича висуває підозру активістці Майдану
Фото: president.gov.ua

Експрезидент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко вважає, що обшуки, які сьогодні вранці слідчі ДБР провели в помешканні учасниці Майдану, вдови героя АТО, народної депутатки восьмого скликання Тетяни Чорновол, це символ реваншу Антимайдану.

«Це сьогодні має жахливий символізм. Це означає перемогу антимайдану. Перемога сил реваншу. Я думаю, що дуже символічно, коли адвокат Януковича обшукує і видає підозру, і намагається заарештувати вдову героя АТО, матір 2 дітей, активістку Майдану, на яку було здійснено замах. Коли вони випускають бійців Беркута, які розстрілювали Майдан, і заарештовують активістів Майдану», – наголосив Порошенко.

«Це точно неприйнятно. Ми не залишимо це без реакції», – зазначив Порошенко.

Він повідомив, що за його інформацією ця справа супроводжується численними порушеннями закону. «Починаючи від суду, який це розглядав, – це сумнозвісний Печерський суд, який штампує схожі рішення, попри юрисдикцію Шевченківського суду для ДБР. І завершуючи тим, як проходили обшуки, вилучення речей, знущання з вдови, активістки за підписами колишнього адвоката Януковича», – наголосив Порошенко.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram