ГоловнаПолітика

Аграрний комітет розглядатиме поправки до земельного закону до 27 грудня

Для цього затверджено додатковий графік засідань: 23, 24, 26 і 27 грудня.

Аграрний комітет розглядатиме поправки до земельного закону до 27 грудня

Аграрний комітет Верховної Ради розглядатиме поправки до законопроєкту про обіг ринку землі сільськогосподарського призначення 23, 24, 26 і 27 грудня.

Про це повідомила фракція "Слуга народу" в Telegram-каналі.

"«Слуги народу» не зважатимуть на провокації і продовжуватимуть працювати заради змін у країні. Якщо інші фракції і представники інших політичних сил не будуть займатися провокаціями і штучним затягуванням часу, ми розраховуємо, що наступного тижня нам вдасться розглянути всі правки до законопроєкту", - прокоментував учорашнє засідання Комітету заступник голови фракції Павло Халімон.

Відзначають, що для завершення роботи над поправками затверджено додатковий графік засідань (23, 24, 26, 27 грудня), і депутати підтримали цю пропозицію.

Нагадаємо, в жовтні Аграрний комітет підтримав законопроєкт про продаж землі за 10 хвилин.

17 грудня роботу Ради зірвала опозиція, представники якої заблокували президію і трибуну з вимогою відмовитися від планів запуску ринку землі.

Під час мітингу біля парламенту двічі відбулися бійки між представниками "Національного корпусу" і Національної поліції. У сутичках постраждали 17 поліцейських і двоє протестувальників (одному з них кинув у голову камінь інший учасник протесту). За фактом подій біля Ради розпочато провадження за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу, трьом учасникам бійки збираються висунути підозри.

Увечері "Батьківщина" і ОПЗЖ блокували роботу аграрного комітету, який розглядає поправки до законопроєкту, яких понад 4 тис. О 00:30 Комітет закрив засідання. Повідомляли, що розгляд правок продовжать 19 грудня з 08:00.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram