ГоловнаПолітика

Тимошенко: Ми повинні стати на захист землі

Тимошенко виступає проти земельної реформи.

Тимошенко: Ми повинні стати на захист землі
Фото: Lb.ua

Народ повинен вийти на вулиці захищати землю, інакше «земельна реформа» влади перетвориться в виселення українців з власної держави. Про це заявила лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко під час парламентських слухань з продажу землі, повідомляє її пресцентр.

«Нас сьогодні як країну зачищають. Або повстанемо і збережемося, або самі будемо винні. Не допустіть здачі України» - закликала Тимошенко.

На її думку, прийняті президентською монобільшістю в турборежимі земельні закони матимуть катастрофічні наслідки. Вони загрожують національній безпеці та суверенітету.

Політик перерахувала ризики, які криються в трьох законах, які були протягнуті «слугами народу» в першому читанні.

«Це не закони, а план виселення українців з їх землі. Вони дозволяють купувати наші чорноземи іноземним корпораціям, вбивають фермерство, дозволяють пускати з молотка навіть цінні землі. Наші аграрії не зможуть конкурувати на аукціонах з міжнародними корпораціями», - заявила Тимошенко.

Глава партії закликала українців об'єднатися, щоб не допустити реалізації «антинародного плану влади» і позбавити людей цінного.

«Ми всі - український народ, і нас можуть розділити тільки штучно, обманом і маніпуляцією. Якщо ми всі разом не зрозуміємо, що з нами роблять і як цьому опиратися, це буде означати, що ми поставимо і себе, і всю Україну під загрозу», - підсумувала Тимошенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram