ГоловнаПолітика

Коломойський назвав Гонтареву дурепою, а Милованова дебілом

Олігарх перестав підбирати висловлювання.

Коломойський назвав Гонтареву дурепою, а Милованова дебілом
Фото: стопкадр видео

Бізнесмен Ігор Коломойський вибухнув образами на адресу ексголови НБУ Валерії Гонтаревої і міністра економіки Тимофія Милованова, коментуючи скандальну пісню "Кварталу 95" про згорілий будинок Гонтаревої.

На прохання телеканалу "Настоящее время" уточнити, чим саме йому сподобався номер про Гонтареву, він сказав, що "це просто жарт, пісня, твір у розважальній телепередачі".

Після цього він почав її обзивати, назвавши "твариною", "дебілкою", "психічно неврівноваженою і божевільною дурепою" і "невменяшкою".

"Щось я не чув, щоб хтось після такого цькування застрелився або повісився. Якщо Гонтарева буде першою - це буде смішно. А якщо вона божевільна, її треба в лікарню доправити, щоб вона собі трохи підлікувала нерви і мізки. Вона себе месією вважає, ви знаєте? А вона психічно неврівноважена і божевільна дурепа. Я з нею мав досвід спілкування з 2014-го по літо 2016 року. Вона повністю "невменяшка". Вона вважає себе месією, яка думає, що врятувала банківську систему України, що вона велика реформаторка тощо. І що Україна - це failed state", - сказав, зокрема, Коломойський.

Дісталося від олігарха також міністру Милованову, який сказав, що цей номер може негативно вплинути на інвестиційний клімат в Україні.

"Іншого слова як "дебіл" для цього просто не знайдеш. Дуже сумно, що міністр економіки в Україні - дебіл. На інвестиційний клімат впливає номер у розважальній передачі, сатира і гумор? Тоді, вважаю, у нас інвестклімату взагалі немає! Отже, Україні не повинен давати нічого ні МВФ, ні інші", - сказав він.

Нагадаємо, 19 жовтня було оприлюднено запис останнього концерту "Кварталу", в якому Євген Кошовий з хором імені Верьовки заспівав пісню "Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала" про згорілий будинок колишньої голови НБУ Валерії Гонтаревої.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram