ГоловнаПолітика

Зеленський пообіцяв "системно вирішити" всі проблеми західних компаній в Україні

Президент України зустрівся з представниками ділових кіл США.

Зеленський пообіцяв "системно вирішити" всі проблеми західних компаній в Україні
Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський заявив, що у нової української влади є прагнення і можливості вирішити всі проблеми іноземних інвесторів у нашій країні, і запросив західний бізнес стати частиною процесу трансформації України в європейську розвинену державу.

Про це глава держави заявив під час зустрічі з представниками ділових кіл США в Нью-Йорку, повідомляє пресслужба президента України.

"Саме це для нас найважливіше: ми ідентифікуємо і системно вирішимо всі проблеми західних компаній в Україні - від проблеми на митницях і в податковій до захисту прав інвесторів і захисту прав інтелектуальної власності", - пообіцяв Зеленський.

Він наголосив, що для цього в Україні зараз працює новий уряд, який проводить активну реформаторську політику.

Зеленський також заявив про намір реформувати судову систему та правоохоронні органи, щоб кожен західний інвестор міг розраховувати на справедливість.

Глава держави закликав інвесторів вірити в Україну і пообіцяв докласти всіх зусиль, щоб виправдати цю довіру. "Разом, я впевнений, ми досягнемо успіху", - зазначив Володимир Зеленський.

Напередодні Зеленський в Нью-Йорку зустрівся з представниками єврейських організацій США та попросив їх допомогти залучити в Україну інвесторів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram