ГоловнаПолітика

США розширили санкції проти РФ

Зокрема, санкції введені проти громадян РФ, кораблів і компанії Maritime Assistance LLC.

США розширили санкції проти РФ
Фото: 24tv.ua

Сполучені Штати Америки розширили санкції проти Росії. Зокрема, вони ввели санкції проти громадян РФ, кораблів і компанії Maritime Assistance LLC, причетної до постачання авіапалива російським військовим у Сирії. Про це повідомляє міністерство фінансів США.

"Сьогодні Управління фінансів та закордонних активів Міністерства фінансів США ввело санкції проти однієї юридичної особи, трьох фізичних осіб і п'яти суден, що беруть участь в схемі ухилення від санкцій з метою полегшення доставки авіаційного палива російським військам, які діють в Сирії", - йдеться в повідомленні.

У США вважають, що компанія Maritime Assistance LLC є підставною компанією підприємства "Совфрахт". Штати звинувачують цю компанію в тому, що вона організувала змову з метою ухилення від санкцій для здійснення платежів і сприяння здійсненню постачання авіапального російським військовим, які воюють в Сирії, підтримуючи президента Башара Асада.

Нагадаємо, раніше спеціальний представник Держдепартаменту США щодо України Курт Волкер запевнив, що санкції з Росії будуть зняті тільки після виконання Мінських угод.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram