ГоловнаПолітика

Князєв подав у відставку з посади голови Національної поліції

"Це справа мого життя, якій я віддав 28 років. Але я прийняв рішення подати у відставку".

Князєв подав у відставку з посади голови Національної поліції
Cергей Князев
Фото: РБК-Украина

Сергій Князєв подав у відставку з посади голови Національної поліції України.

Про це він сказав на брифінгу у вівторок.

"У лютому 2017 року мене призначили головою Національної поліції. Під час представлення в уряді я заявив, що для мене це велика честь і головне завдання для мене - реформи і спокій на вулицях. Два з половиною роки я тільки це й робив... Я дуже люблю свою роботу, повністю віддавав і віддаю себе їй. Це справа мого життя, якій я віддав 28 років свого життя. Але я прийняв рішення подати у відставку. Я тільки що повернувся, передавши міністру внутрішніх справ заяву про звільнення мене із посади", - сказав Князєв журналістам.

"Я дякую всьому колективу Національної поліції, який працював і буде працювати, продовжуючи реформи. Честь маю! До побачення", - додав Князєв і швидким кроком попрямував до виходу із залу.

Нагадаємо, що Сергій Князєв став головою Національної поліції після звільнення Хатії Деканоідзе, вигравши конкурс.

Сергій Князєв почав свою кар'єру в органах внутрішніх справ 1992 року з посади міліціонера відділу охорони в Білій Церкві. У 1995 році перейшов на службу в кримінальний блок Білоцерківського міського відділу міліції. З 2008 року Князєв керував міліцією Київської області. У листопаді 2014 року призначений на посаду т.в.о. заступника начальника Головного управління МВС України в Донецькій області - начальника кримінальної міліції.

У липні 2015 року Князєв перейшов на посаду голови ГУ МВС в Закарпатській області. Призначення відбулося після збройного конфлікту в Мукачеві.

У квітні 2016 року Князєва перевели на посаду голови поліції Рівненської області із завданням навести лад із незаконним видобутком бурштину. У листопаді 2016 Князєва призначили головою Департаменту карного розшуку Нацполіції України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram