ГоловнаПолітика

Зеленський розпочав візит до Польщі із зустрічі з Дудою

Президенти проведуть переговори у форматі тет-а-тет.

Президент Володимир Зеленський у суботу прилетів з офіційним дводенним візитом до Польщі, де відбудуться заходи з нагоди 80-річчя з дня початку Другої світової війни

У Президентському палаці відбулася офіційна церемонія зустрічі президента України з президентом Польщі Анджеєм Дудою, повідомила пресслужба Зеленського.

Після цього почалося спілкування Зеленського та Дуди у форматі тет-а-тет, потім заплановані переговори делегацій під головуванням президентів.

За результатами зустрічей відбудеться спільна пресконференція Зеленського та Дуди для представників українських, польських та іноземних ЗМІ.

Нагадаємо, 1 вересня в польській столиці в заходах, присвячених початку Другої світової війни, візьмуть участь представники близько 40 країн. На церемонію, яка відбудеться у другій половині дня на площі Пілсудського у Варшаві, польська влада запросила лідерів країн Європейського Союзу, НАТО і Східного партнерства.

На урочистих заходах в неділю будуть присутні близько 20 президентів, 4 прем'єр-міністри, а також міністри, спікери парламентів і посли. Канцелярія президента розраховує, що закордонних гостей буде близько 250 осіб.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram