ГоловнаПолітика

Тимошенко закликала до об'єднання політсили, які є прихильниками змін

"У новій владі треба поєднати новизну, креативний погляд з професіоналізмом".

Тимошенко закликала до об'єднання політсили, які є прихильниками змін
Фото: ba.org.ua

Сьогодні перед Україною стоять дуже великі виклики. Вирішити їх зможе чітка консолідація здорових політичних сил, які готові ламати стару систему і боротися з корупцією, чіткий план дій і професіонали у владі.

Про це заявила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко під час прямого ефіру на телеканалі "112 Україна", повідомляє прес-служба політсили.

За словами лідера партії, сьогодні країна перебуває в складній ситуації. Тільки у вересні нам треба повертати майже 2 млрд дол. зовнішніх кредитів, продовжують падати соціальні стандарти, економіка, щохвилини 2 людини їдуть шукати щастя в інших країнах.

Юлія Тимошенко переконана, що об'єднання всіх здорових політичних сил, які готові вести Україну до європейських стандартів, консолідація суспільства - головна місія президента зараз. Такому об'єднанню потрібен чіткий план дій, впевнена голова партії. І таким планом, за її словами, може стати - Новий курс, який вже розроблений Тимошенко разом з кращими фахівцями країни

Для подолання викликів потрібні не тільки прагнення до нового, а й професіоналізм і компетентність, зазначила глава партії.

"У новій владі треба поєднати новизну, креативний погляд з професіоналізмом. До парламенту повинні пройти проукраїнські сили, готові ламати стару систему", - наголосила політик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram