ГоловнаПолітика

Суд продовжив зобов'язання Мангерові у справі про вбивство Гандзюк

Мангер не може покидати Херсонську область і повинен носити електронний браслет.

Суд продовжив зобов'язання Мангерові у справі про вбивство Гандзюк
Фото: LB.ua

Шевченківський районний суд продовжив зобов'язання для голови Херсонської облради Владислава Мангера. Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Сьогодні слідчий суддя Шевченківського райсуду Києва, розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання прокурора ГПУ в рамках справи про вбивство К. Гандзюк, постановив задовольнити клопотання прокурора і продовжити термін дії покладених на підозрюваного В. Мангера процесуальних зобов'язань", - сказано в повідомленні.

Мангеру заборонено виїжджати за межі Херсонської області без дозволу слідчого чи прокурора, він зобов'язаний носити електронний браслет, а також повідомляти про зміну свого місця проживання і прибувати до слідчого на першу вимогу.

Термін дії зобов'язань  - до 3 серпня 2019 року, постанова оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, Мангера підозрюють в організації заподіяння тілесних ушкоджень виконувачці обов'язків керуючого справами мерії Херсона, антикорупційній активістці Катерині Гандзюк, що призвело до її смерті. Раніше Генпрокуратура оголосила Мангерові нову підозру - тепер його підозрюють не в замовленні вбивства, а в замовленні побиття Гандзюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram