ГоловнаПолітика

Володимир Тесля: "Майбутнє є лише у нації, яка відстоює принципи гідності та вірності"

Володимир Тесля: "Майбутнє є лише у нації, яка відстоює принципи гідності та вірності"

Що таке гідність? Багато хто, не замислюється над змістом цього слова. Для когось це якесь абстрактне поняття, для іншого – взагалі порожній звук. Для мене ж гідність, перш за все, – це вірність фундаментальним внутрішнім принципам: вірність слову, вірність друзям, вірність сім‘ї, вірність Батьківщині. Для людини, що має гідність, усе це – не порожні слова. З гідних людей складається сильна нація. Нація, що не скиглить. Нація, здатна перемагати. Нація, яку поважатимуть інші нації. Переконаний: майбутнє є лише у нації, яка відстоює принципи гідності та вірності; майбутнє є лише у свідомої нації.

Тому саме у цей вирішальний для нашої держави час всеукраїнський патріотичний рух «Гідність Нації» розпочинає свою діяльність. У час, коли розпач та нерозуміння охоплює народ. Коли лукаві пройдисвіти розпочинають свої передвиборчі обіцянки. Коли вороги та їх поплічники провокують дестабілізацію у державі. Прагнення різних сил занурити державу у хаос та безладдя, знайдуть адекватну відповідь з боку нашого руху.

До всеукраїнського патріотичного руху «Гідність Нації» може долучитись кожна свідома людина, яка має у своєму серці гідність, яка віддана своїй державі та нації. Разом у команді однодумців ми спільними зусиллями зробимо нашу державу сильнішою та процвітаючою. Наша мета – свідома нація. Наш напрямок – державність. Приєднуйтеся!

Володимир Тесля,

Президент всеукраїнського патріотичного руху «Гідність Нації».

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram