ГоловнаПолітика

Вибори в Україні показали повну недовіру до старого політичного класу, - Хармс

Євросоюз буде підтримувати Володимира Зеленського як новообраного президента.

Вибори в Україні показали повну недовіру до старого політичного класу, - Хармс
Фото: EPA/UPG

Українці на президентських виборах проявили повну недовіру старому політичному класу.

Таку думку висловила глава делегації Європейського парламенту Ребекка Хармс на прес-конференції Міжнародних спостерігачів за виборами в Україні, повідомляє Укрінформ.

спостерігала за всіма виборами в Україні починаючи з 2004 року, і хотіла б сказати, що, на мій погляд, під час цих виборів виборці дійсно показали, що вони незадоволені старим політичним класом і висловили йому повну недовіру. Було б чудово, якби політики, яким цю недовіру висловили, подумали про цей сигнал, оскільки велика кількість українців висловила це саме таким чином", - сказала Хармс.

Вона також запевнила, що Європейський Союз готовий продовжувати співпрацю з Україною, він буде підтримувати Володимира Зеленського як новообраного президента.

"Ми розуміємо, що очікування від пана Зеленського дуже високі, і новий президент повинен показати результати. Це дозволить зрозуміти, наскільки успішно пан Зеленський зможе з цими завданнями впоратися. Ми розуміємо, наскільки значні ці завдання, але ми готові допомогти", - підкреслила Хармс .

Як повідомлялося, євродепутат Ребекка Хармс приїхала в штаб Зеленського увечері 21 квітня після оголошення результатів екзит-полів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram