ГоловнаПолітика

Гриценко програв суд Порошенку про порушення передвиборчої агітації

На це рішення буде подана апеляція.

Гриценко програв суд Порошенку про порушення передвиборчої агітації
Анатолий Гриценко
Фото: gp.org.ua

Шостий апеляційний адміністративний суд відмовив у задоволенні позову кандидата в президенти України Анатолія Гриценка до чинного глави держави, кандидата в президенти Петра Порошенка про порушення при веденні передвиборної агітації.

Про це повідомив представник Гриценка в ЦВК і його адвокат Руслан Чорнолуцький, повідомляє Інтерфакс-Україна.

За його словами, на засіданні 7 березня суд дійшов висновку про відсутність підстав для задоволення позовних вимог про визнання передвиборною агітацією інформації у вигляді 74 фотографій про робочу поїздку Петра Порошенка 2 березня в Одеську область, що розміщена на офіційному сайті президента.

Відповідно, суд відмовив позивачу і в тому, щоб зобов'язати Петра Порошенка оплатити цю передвиборчу, на його думку, агітацію з його виборчого фонду.

Руслан Чорнолуцький зазначив, що на це рішення буде подана апеляція до Верховного Суду.

Анатолій Гриценко подав три судових позови до президента Петра Порошенка в зв'язку з порушеннями ведення виборчої агітації. Перший позов стосується фотографій з поїздки в Одеську область. Два аналогічні позови Гриценка стосуються фоторепортажу (56 фото), зроблених під час робочої поїздки Порошенка в Донецьку область 1 березня, і зробленого там же і тоді ж відеозапису "Глава держави: Є факти - до в'язниці. Немає фактів, тоді припиніть розхитувати ситуацію".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram