ГоловнаПолітика

Фігурант Tinder-скандалу політтехнолог Петров став кандидатом у президенти

У листопаді Петров засвітився в секс-скандалі з начальником департаменту Нацполіції Варченком.

Фігурант Tinder-скандалу політтехнолог Петров став кандидатом у президенти
Владимир Петров
Фото: facebook/greatlumpen

Центральна виборча комісія зареєструвала політтехнолога і телеведучого Володимира Петрова кандидатом в Президенти на вибори 31 березня. Відповідне рішення було прийнято сьогодні на засіданні ЦВК.

Петров 1977 року народження, продюсер "Люмпен продакшн", самовисуванець.

У листопаді 2018 його затримали за підозрою в порушенні недоторканності приватного життя заступника начальника відділу департаменту захисту економіки Національної поліції Олександра Варченка, чиє ім'я було використано в секс-скандалі про домагання до студентки.

У той же час суд відмовився заарештувати Петрова і відпустив його під цілодобовий домашній арешт. Другий затриманий у цій справі - блогер Олександр Барабошко - був заарештований на два місяці з заставою в 3 млн гривень і незабаром вийшов на свободу.

Всього станом на четвер ЦВК зареєструвала 42 кандидатів у Президенти.

На розгляді комісії залишилися документи від кількох осіб, серед яких журналіст Дмитро Гнап, який очолював проект розслідувань "Слідство.інфо", і лідер партії "Розумна сила" Олександр Соловйов, повторно подав документи після відмови в реєстрації через наявність в передвиборчій програмі положень, спрямованих на порушення суверенітету і територіальної цілісності України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram