ГоловнаПолітика

Порошенко в Давосі проведе засідання Націнвестради за участю глави МВФ

Всесвітній економічний форум проходить у Давосі 22-25 січня.

Порошенко в Давосі проведе засідання Націнвестради за участю глави МВФ
Фото: пресс-служба президента

Президент Петро Порошенко 23 січня проведе в Давосі засідання Національної інвестиційної ради за участю директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард.

У засіданні візьме участь також міністр фінансів Оксана Маркарова, яка в складі офіційної делегації їде в Давос на Всесвітній економічний форум, повідомляє Міністерство фінансів на своїй сторінці у Facebook.

"Що ми повинні розповісти і почути (на форумі - ред.)? По-перше, вже враховуємо глобальні ризики в плануванні і прогнозуванні свого розвитку, по-друге, успішно розвиваємо економіку і наш ВВП зростає вже 11 кварталів поспіль, по-третє, це свідчить про привабливість України як інвестиційного і бізнес-партнера. Про це, зокрема, Президент України Петро Порошенко і Оксана Маркарова завтра будуть говорити з директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард і на другому засіданні Інвестиційної ради", - наголошується в повідомленні.

Раніше повідомляли, що лише троє з лідерів країн "Великої сімки" планують прибути в Давос цього року: прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе, канцлер Німеччини Ангела Меркель і прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте.

Президент США Дональд Трамп відмовився від участі у форумі через розбіжності з Демократичною партією. Президент Франції Еммануель Макрон не поїде на економічний форум у Давос через напружений графік. Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей скасувала поїздку на Всесвітній економічний форум у Давосі через Брекзит.

Всесвітній економічний форум проходить у Давосі 22-25 січня. Офіційною темою форуму цього року стане "Глобалізація 4.0: формування нової архітектури в часи четвертої промислової революції".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram