ГоловнаПолітика

Нардеп Денисенко: ультиматум Гройсмана підштовхне тих, хто сумнівається, до голосування за Антикорупційний суд

Голосів у Раді за законопроект поки що немає.

Нардеп Денисенко: ультиматум Гройсмана підштовхне тих, хто сумнівається, до голосування за Антикорупційний суд
Вадим Денисенко
Фото: Деловая Столица

Народний депутат від БПП, представник прем'єр-міністра в парламенті Вадим Денисенко назвав "сильною заявою сильного політика" ультиматум Володимира Гройсмана про відставку з посади прем'єра, якщо парламент не проголосує за закон про Антикорупційний суд,. Про це він сказав у коментарі LB.ua.

При цьому нардеп зазначив, що голосів за законопроект на сьогодні в Раді немає.

"Прем'єр прекрасно розуміє, що його заява може дозволити тим, хто сумнівається, проголосувати за закон про Антикорупційний суд. Ми всі прекрасно розуміємо, що цей закон - це реальний крок до боротьби з корупцією. У нас створено 12 антикорупційних органів, але реально боротьба з корупцією ще не почалася. Я не маю ілюзій з приводу того, що поява суду і його робота дадуть одномоментний результат, це тривала робота. Але без цього суду ми не зможемо рухатися далі", - упевнений Денисенко.

"Щодо заяви Гройсмана, то, по суті, йдеться про різницю між тими 87% громадян України, які вимагають створення суду, і рештою, хто цього не хоче", - резюмував нардеп.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман на спільному брифінгу зі спікером Андрієм Парубієм сьогодні заявив, що складе із себе повноваження голови уряду, якщо не буде створено Антикорупційний суд.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram