ГоловнаПолітика

У СБУ вибачилися за заперечення ролі Цимбалюка у "вбивстві" Бабченка

"Хто не працює, той не помиляється".

У СБУ вибачилися за заперечення ролі Цимбалюка у "вбивстві" Бабченка
Фото: uacrisis.org

Прес-секретар Служби безпеки України Олена Гітлянська вибачилася за дезінформацію про роль Олексія Цимбалюка в справі про "вбивство" журналіста Аркадія Бабченка.

"Сьогодні помилково ввела в оману громадськість про роль Цимбалюка в спецоперації СБУ. Перепрошую, він дійсно є фігурантом справи. У запарці невірно трактувала відповідь колеги про те, що наразі не варто озвучувати прізвище в інтересах слідства. Хто не працює, той не помиляється. Ще раз вибачаюсь", - написала Гітлянська в Facebook.

Раніше сьогодні волонтер, учасник бойових дій в Донбасі Олексій Цимбалюк назвав себе виконавцем в організації замаху на вбивство російського журналіста Аркадія Бабченка. Прес-секретар Служби безпеки України Олена Гітлянська спростувала інформацію про те, що Цимбалюк є "кілером" Бабченка. Тоді ж під час засідання прокурор зачитав персональні дані Цимбалюка.

Нагадаємо, повідомлення про загибель Бабченка від рук кілера з'явилося ввечері 29 травня. Під вечір 30 травня СБУ повідомила, що вбивство Бабченка було інсценуванням для запобігання замаху, замовленого російськими спецслужбами. Завербованого ними організатора злочину затримано. Спецоперацію вдалося провести завдяки співпраці з СБУ колишнього учасника АТО, якому організатор запропонував виконати замовлення за 30 тисяч доларів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram