ГоловнаПолітика

Померла 24-річна потерпіла в харківській ДТП

Число жертв аварії зросло до шести.

Померла 24-річна потерпіла в харківській ДТП
Люди несут цветы к месту ДТП в Харькове
Фото: sq.com.ua

У четвер вранці в лікарні померла одна з постраждалих у результаті ДТП, що сталася в центрі Харкова ввечері 18 жовтня. "Діана Берченко померла сьогодні о 9:45", - повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу Харківської обласної державної адміністрації.

Берченко було 24 роки. Вона перебувала в міській лікарні №4, раніше її стан оцінювали як стабільний. У тій самій лікарні на лікуванні перебуває постраждала в тій самій ДТП 27-річна Оксана Берченко - її сестра.

Увечері 18 жовтня на перехресті вул. Сумської і провулка Мечникова в Харкові автомобіль Lexus RX під керуванням 20-річної Олени Зайцевої, рухаючись на заборонний сигнал світлофора, скоїв зіткнення з автомобілем Volkswagen Touareg. У результаті зіткнення Lexus вилетів на тротуар і скоїв наїзд на 11 пішоходів, 5 з яких загинули на місці (4 дівчини і хлопець), інших доправили в медустанови.

ДТП розслідують за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, в результаті якого загинули кілька людей) КК України. Максимальна санкція статті передбачає 10 років позбавлення волі.

20 жовтня Київський райсуд Харкова заарештував Зайцеву на 60 днів без можливості внесення застави.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram