ГоловнаПолітика

Саакашвілі закликав прихильників на нове віче під Радою

Послухати виступ політика перед будівлею парламенту зібралося близько 100 осіб.

Саакашвілі закликав прихильників на нове віче під Радою
Фото: EPA/UPG

Лідер партії "Рух нових сил" Михайло Саакашвілі закликав своїх прихильників 29 жовтня зібратися на віче під Верховною Радою України в Києві, передає ZN.ua.

На мітингу, який відбувся ввечері 25 жовтня біля будівлі Верховної Ради, екс-губернатор Одеської області повідомив, що віче відбудеться найближчої неділі о 12:00.

Окрім того, за словами політика, 7 листопада також запланована акція протесту біля парламенту. Цього дня, згідно з календарним планом роботи Верховної Ради, народні депутати зберуться на пленарне засідання.

Окрім Саакашвілі, зі сцени виступили громадські активісти. На той момент на площі Конституції біля сцени зібралося до 100 осіб.

Після промови колишній президент Грузії попрямував до наметового містечка, там він зостався в одному з наметів. Як пояснили журналістам представники команди політика, це - штабний намет і в ньому відбувається нарада.

На прохання журналістів показати, де ночує Саакашвілі, представники його команди провели журналістів до одного з наметів, де стоїть пластиковий стіл, лежать спальники і палять переносну піч.

Як повідомляють Українські новини, станом на вечір середи біля будівлі Верховної Ради акцію протесту продовжують близько 200 осіб. Активісти поводяться мирно. Працює польова кухня. За дотриманням громадського порядку стежать близько 50 правоохоронців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram