ГоловнаПолітика

Саакашвілі пообіцяв не влаштовувати нової революції

"17 жовтня збираємося в Києві дуже мирно". 

Саакашвілі пообіцяв не влаштовувати нової революції
Фото: EPA/UPG

Колишній губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі заявив, що не збирається організовувати нову революцію в Україні.

"Я вирішив об'їздити всі регіони України, поспілкуватися з народом. Ми будемо їздити і збирати вимоги... 17 жовтня збираємося в Києві дуже мирно. Хоч я і давній революціонер, але у мене немає жодного бажання ще одну революцію влаштовувати", - заявив він на сьогоднішньому мітингу у Вінниці, пише місцеве видання vinnitsa.info.

Під час своєї промови Саакашвілі критикував владу, згадав про Революцію гідності, розповідав про своє скандальне повернення до країни й перетин кордону.

Зустрічали Саакашвілі не одностайно, були крики як "Ганьба!", так і "Дякуємо!". З перших хвилин виступу серед публіки виникали словесні перепалки. Кілька разів вимикався мікрофон.

Нагадаємо, 10 вересня Саакашвілі за допомогою своїх прихильників перетнув кордон у КПП "Шегині", після чого попросив надати йому статус особи, яка потребує додаткового захисту.

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що Саакашвілі не буде арештований  і екстрадований, але його прихильники, які брали участь у бійці з прикордонниками, можуть бути притягнуті до кримінальної відповідальності.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram