ГоловнаПолітика

Керівник Євробачення назвав бездоганним проведення конкурсу в Києві

"Усе було організовано на найвищому рівні".

Керівник Євробачення назвав бездоганним проведення конкурсу в Києві
Фото: EPA/UPG

Керівник пісенного конкурсу Євробачення Ян Ола Санд відзначив надзвичайно високий рівень організації конкурсу в Києві.

"Щороку в нас є якісь певні зауваження чи скарги: чи то транспорт, чи логістика, безпека, інші аспекти. Але Євробачення в Києві пройшло бездоганно. Ми не мали жодних проблем. З української сторони все було організовано на найвищому рівні", - зазначив він на зустрічі з президентом Петром Порошенком, повідомляють на сайті голови держави.

Від імені Європейської мовленнєвої спілки (організатор Євробачення) Президента України привітав і подякував йому за блискучу організацію конкурсу член Адміністративної ради ЄМС Павло Грицак.

"Факт полягає в тому, що була проведена чудова робота, щоб усі журналісти, конкурсанти і фанати відчули гостинність Києва і перебували в комфортних умовах. Я дякую українській владі і вам, пане Президенте, за цю відчутну підтримку", - сказав він.

"Незважаючи на побоювання скептиків через можливі загрози, я гордий тим, що ми влаштували цю прекрасну подію. Ніхто не зміг зупинити нас", - зазначив Порошенко і запросив всіх присутніх відвідати фінал Ліги Чемпіонів, який відбудеться в травні 2018 року в Києві.

Нагадаємо, на Євробаченні-2017, яке пройшло з 9 по 13 травня в Києві, перемогу здобув представник Португалії Сальвадор Собрал.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram