ГоловнаПолітика

Розенблат: БПП готова обговорювати будь-які вимоги партій для посилення коаліції

"Ми готові до переговорів, сідати за стіл, визначати пріоритетні напрямки".

Розенблат: БПП готова обговорювати будь-які вимоги партій для посилення коаліції
Борислав Розенблат
Фото: Макс Требухов

Народний депутат Борислав Розенблат із "Блоку Петра Порошенка" заявив, що його політична сила готова розглядати вимоги будь-якої партії для посилення коаліції.

Про це він сказав під час круглого столу в Інституті Горшеніна, коментуючи заклик Ірини Геращенко до Радикальної партії, "Самопомочі" і "Батьківщини" повернутися в коаліцію.

"Тільки єдність і об'єднання всіх в єдиний європейський парламент дозволить нам на весь світ заявити, що Україна здатна подолати всі політичні процеси. Під час війни в таких країнах, як Ізраїль, Корея, існують навіть уряди національного порятунку. Вони не поділяються на політичні програми, вони знають одне: країна перебуває у військовому стані. Навіть якщо він не визначений політично", - сказав Розенблат.

Депутат вважає, що політикам в Україні теж не варто ділити країну.

"Ми готові до переговорів, сідати за стіл, визначати пріоритетні напрямки, законопроекти, програми, які є в кожної програми. "Самопоміч" пропонує змінити виборче законодавство. "Батьківщина" вимагає щодня різне, але в них постійно звучить тарифна політика...  Ми готові розглядати будь-яку вимогу будь-якої політичної сили, крім одного: ніяких переговорів із терористами, ніякого виборчого процесу на окупованих територіях... Ми не повинні бути, як "Лебідь, Рак і Щука", - наголосив він.

Нагадаємо, зараз у коаліцію входять усього дві фракції - БПП і "Народного фронту". Їхніх депутатів менш ніж 226, тому коаліція існує тільки де-юре.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram