ГоловнаСуспільствоВійна

У зоні АТО зафіксовано 43 обстріли з опівночі

Ворог активно використовував артилерію і гранатомети. 

У зоні АТО зафіксовано 43 обстріли з опівночі
Фото: facebook.com/ato.news

З опівночі й до 18 години в суботу, 12 листопада, в зоні проведення антитерористичної операції зафіксовано 43 обстріли бойовиками позицій Збройних сил України.

Про це йдеться у зведенні штабу АТО у фейсбуці.

Згідно з повідомленням, ворог активно використовував артилерію і гранатомети. На Маріупольському напрямку позиції українських військових двічі були обстріляні з 152-міліметрової артилерії в районі Мар'їнки.

Із мінометів різних калібрів ворог стріляв по Широкиному, Водяному, Талаківці, Красногорівці. Із гранатометів різних типів, озброєння БМП і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по Лебединському, Водяному, Павлополю, Широкиному, Тарамчуку, Талаківці. Позиції ВСУ в районі Широкиного і Павлополя обстріляв і снайпер.

На Луганському напрямку з 122-міліметрової артилерії російські окупаційні війська вели вогонь по Новозванівці й Троїцькому. З мінометів, гранатометів і стрілецької зброї - по Кримському, Новозванівці, Малиновому і Новоолександрівці.

На Донецькому напрямку з 122-міліметрової артилерії обстріляли Тоненьке. З мінометів різних калібрів - Авдіївку.

Як повідомлялося, двоє українських військовослужбовців загинули і двоє дістали поранення в ході бойових дій на Донбасі 11 листопада.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram