ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 64 обстріли в суботу

Найбільше стріляли в околицях Маріуполя.

Штаб АТО нарахував 64 обстріли в суботу
Фото: EPA/UPG

За минулу добу, 12 листопада, російсько-окупаційні війська 64 рази обстріляли позиції українських військових. На Луганському напрямку було 15 обстрілів, на Донецькому - шість, на Маріупольському - 43.

Як повідомляє штаб АТО, ворог активно використовував артилерію і гранатомети. На Маріупольському напрямку позиції військових двічі були обстріляні з 152-міліметрової артилерії в районі Мар'їнки і Широкиного. З 122-міліметрових артилерійських установок стріляли по силах АТО в Талаківці, з мінометів різних калібрів - в Широкиному, Водяному, Талаківці, Красногорівці, Богданівці. З гранатометів різних типів, озброєння БМП і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по Лебединському, Водяному, Павлополі, Широкиному, Тарамчуку, Талаківці. Позиції військових в районі Широкиного і Павлополя обстрілював снайпер.

На Луганському напрямку з 122-міліметрової артилерії російські окупаційні війська вели вогонь по Новозванівці і Троїцькому, з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї - по Кримському, Новозванівці, Валуйському, Малиновому, Новоолександрівці та Троїцькому.

На Донецькому напрямку з 122-міліметрової артилерії обстріляли Тоненьке, з мінометів різних калібрів - Авдіївку.

Нагадаємо, двоє українських військовослужбовців загинули і двоє отримали поранення під час бойових дій на Донбасі 11 листопада.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram