ГоловнаПолітика

Влада Харкова заявила про терористичну загрозу

У місті заплановано протестні акції.

Влада Харкова заявила про терористичну загрозу
Фото: city.kharkov.ua

Харківська міська рада заявила про потенційну терористичну загрозу в місті у зв'язку із запланованими акціями протесту.

"Управління Служби безпеки України в Харківській області отримало інформацію про потенційні загрози проведення на території регіону масових протестних заходів антидержавного характеру з 4 по 20 листопада. За інформацією СБУ, заклики прийти на такі протестні акції поширюють через соціальні мережі представники проросійськи налаштованих політичних структур. Як дату проведення масових акцій антидержавного характеру зазначено 4 листопада - так званий «День народної єдності», державне свято Російської Федерації, і 19 листопада - заплановано масові заходи у великих містах України в рамках акції «Тарифний супротив»", - сказано в повідомленні.

Харківська міськрада просить городян бути гранично уважними й обережними, особливо в місцях масового скупчення людей, звертати увагу на підозрілі предмети і залишені сумки в транспорті, магазинах, торгових центрах. Також харків'ян просять бути пильними до сторонніх людей, які намагаються потрапити в під'їзди житлових будинків, на горища і в підвали.

Нагадаємо, напередодні хакерська організація "КіберХунта" заявила, що отримала доступ до е-mail-листування помічника російського президента Владислава Суркова. У ньому нібито був план заходів для дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні шляхом організації протестів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram