ГоловнаСуспільствоПодії

ДТП у Києві: на Дарницькому шосе вантажівка зіткнулася з "Маздою" і перекинулась

Унаслідок аварії до лікарні потрапила семирічна дитина

У суботу вдень у Києві, на перехресті Дарницького шосе і проспекту Григоренка, внаслідок зіткнення легкового автомобіля та вантажівки постраждала дитина, передає кореспондент LB.ua.

Як розповіли очевидці, в момент аварії світлофор на перехресті не працював, автомобілі проїжджали відповідно до знаків пріоритету. Вантажний автомобіль ЗІЛ рухався по Дарницькому шосе, яке є головною дорогою, в напрямку вулиці Привокзальної.

У цей час праворуч від нього з другорядної дороги вискочила Mazda-3. Щоб уникнути зіткнення з Mazda, яка виїхала раптово, водій вантажівки викрутив кермо вліво, але все-таки протаранив японське авто.

Після зіткнення ЗІЛ перекинувся набік і в такому положенні рухався ще кілька метрів. Очевидці допомогли вибратися з перевернутої вантажівки водієві та викликали "швидку".

У салоні Mazda, крім жінки-водія, була семирічна дитина. Прибулі медики госпіталізували її для докладного обстеження. Водії обох машин від госпіталізації відмовилися.

Щоб не допустити загорання пального, яке витікало, на місці події також працювали рятувальники 24-ї пожежно-рятувальної частини міста Києва.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram